Disse kort accepteres af alle forhandlere og udbydere
.

Nyhedsbrev

Tilmeld & vind den nyeste HTC!

Navn:
E-mail:

Synes godt omringaling.dk on LinkedIn

Oversigten indeholder udvalgte udbydere og forhandlere og skal ikke ses som et fuldt og dækkende billede af markedets tilbud.
Leder du efter en bredbåndsløsning? Så er du kommet til det rette sted, nedenfor finder du en stor liste over bredbåndsudbydere, og deres tilbud på bredbånd. Med bredbånd får du en hurtig, og stabil Internetforbindelse, som du kan bruge til at downloade, spille spil, tjekke mails og surfe på Internettet med. Der er stor forskel på de forskellige båndbredder, og priserne varierer alt efter dit behov. I bredbånds prisoversigten nedenfor kan du se de pågældende hastigheder de forskellige bredbåndsudbydere har til rådighed, samt prisen på disse løsninger.

Bredbånds prisoversigt

Selskab Beskrivelse Hastigheder og pris
Telia Internet bredbånd Telia Bredbånd er en billig og stabil løsning, der giver mulighed for at få op til 16 digitale tv kanaler gratis.
2-20 mbit/512kbit-1mb kun 169-329 kr. pr. måned.
Min.pris i 6 mdr. 1232 kr

Oprettelse: 0 kr.

Læs mere
Fullrate Internet bredbånd

 

Fullrate er et af danmarks billigste bredbånds selskaber, med høj hastighed og lave priser.

4-40 mbit/1-2 Mbit kun 179-399 kr. pr. måned.
Min.pris i 6 mdr.: 1.272 kr.

Oprettelse: 99 kr.

Læs mere
Perspektiv Internet bredbånd

 

Perspektiv bredbånd er danmarks billigste bredbånd, med de højeste hastigheder. Perspektiv bredbånd sørger for at flytte dit eksisterende Internet for dig og tager intet oprettelsesgebyr.
5-50 mbit/1-10 mbit kun 179-549 kr. pr. måned.
Min.pris i 6 mdr.: 1173 kr.

Oprettelse: 0 kr.
Læs mere
TDC Internet bredbånd

 

TDC er en af de ældste spillere på markedet og med god grund, TDC er nemlig kendt for høj kvalitet.
20 mbit/2 mbit kun 249kr. pr. måned.
Min. pris i 6 mdr. 1.793,-

Oprettelse: 99 kr.
Læs mere

Hvad er bredbånd?

Bredbånd er et signal eller et kredsløb, som kan håndtere et bredt sprektrum af frekvenser. Oftest henviser bredbånd til en Internetløsning, og den opkobling du benytter til at få forbindelse til Internettet.

Bredbåndets historie

I tidernes morgen benyttede man modemmer, der forbandt til Internettet igennem det analoge telefonstik. Dette gav muligheder for at modtage og sende data, og dermed opkoble sig til forskellige servere. De analoge modemmer, var meget langsomme og leverede båndbredder der ville være fuldstændigt uhørte i dagens Danmark. Det kunne således tage over et kvarter at downloade et simpelt JPEG billede, som i dag tager under et splitsekund.

Efterfølgeren til de analoge modemmer, blev ISDN, som var en digital løsning, der gav hurtigere hastigheder til surfing på Internettet. Med ISDN blev det også muligt at køre med to linjer på en gang, hvorved ens båndbredde blev fordoblet. Du betalte så for to linjer, og det blev dermed utroligt hurtigt dyrt at benytte dette hurtigere Internet. Med ISDN kom også flatrate abonnementerne, som er forgængeren for det vi i dag kalder bredbånd. Her var det muligt at tegne et abonnement, hvor du frit kunne downloade så meget du ville og hvor dit forbrug ikke var minuttakseret, som det ellers var standarden dengang.

Efter ISDN, kom det som vi i dag kender som bredbåndsløsninger, her blev ADSL linjen introduceret, som gav voldsomme forbedringer i forhold til tidligere løsninger. Hastigheden på ens Internet blev mangedoblet, og det var nu muligt at få Internet derhjemme, der havde samme hastigheder som det ellers kun store firmaer og netcaféer besad. Med introduktionen af ADSL, blev Internettet til hvad det er i dag, en hurtig genvej til informationer, billeder og videoer.

Hvilket bredbånd er det bedste?

Det kommer helt an på hvad du har tænkt dig at bruge dit bredbånd til, vil du bruge det til at tjekke mails, surfte på Internettet, og ikke så meget andet, var det nok en idé at kigge nærmere på mobilt bredbånd, der nu til dags kan fås meget billigt, og som leverer ganske fornuftige hastigheder.

Er du derimod interesseret i at downloade filer, musik, film og meget andet, samtidig med at du aktivt benytter Internettet meget er en almindelig bredbåndsløsning den rette for dig. Almindeligt bredbånd, er også klart mobilt bredbånd overlegen når det kommer til at spille på Internettet, hvor du får langt hurtigere svar tider, og dermed mindre lag, og tabte forbindelser.
Har du tænkt dig at downloade meget, er det vigtigt at du vælger en bredbåndsløsning med høj downloadhastighed, og gerne også en relativt hurtigt upload, da denne denne også påvirker download hastigheden. Sørg for at vælge minimum 5mbit, og meget gerne mere.

Billigt bredbånd

Leder du efter billigt bredbånd, skal du først gøre op med dig selv om du vil gå på kompromis med hastigheden. Der er nemlig rigtigt mange bredbåndsudbydere som tilbyder billigt bredbånd, til en lav månedlig ydelse.