Disse kort accepteres af alle forhandlere og udbydere
.

Nyhedsbrev

Tilmeld & vind den nyeste HTC!

Navn:
E-mail:

Synes godt omringaling.dk on LinkedIn

Oversigten indeholder udvalgte udbydere og forhandlere og skal ikke ses som et fuldt og dækkende billede af markedets tilbud.

Husk at opsige dit abonnement i god tid.

Hvis du som mange andre ynder at skifte mobiltelefon hvert halve år, kan det være en rigtigt god idé at sende sin opsigelse allerede når man tegner sit abonnement og bede om en opsigelse på slutdatoen af abonnementet, på den måde kan du hurtigere få en ny billig mobil.

Sådan er du sikker på at dit abonnement bliver opsagt.

Husk altid at sende din opsigelse i et anbefalet brev så du får en kvittering på at du har sendt opsigelsen, her får du også en track n trace kode fra Post Danmark, som du kan logge ind på Post Danmark med og se om brevet er blevet modtaget. Print bekræftelsen ud og hav den sammen med din kvittering til hvis der opstår problemer når du skal ud af dit abonnement, så er du sikret og slipper derfor for forklarings vanskeligheder og en masse ekstra gebyrer

Det sker alt for ofte at Tele selskaber afviser at have modtaget en opsigelse og at abonnementet fortsætter og så har din mobil pludseligt slet ikke været så billig som det var meningen at den skulle være. Mange selskaber tilbyder at man kan opsige over telefonen, men du har altså ingen garanti for at det bliver opsagt og har dermed ingen mulighed for at slippe for regninger der fortsat sendes.

Sådan holder du styr på din regning.

Hvis du ikke har mulighed for at tjekke din regning gratis på Internettet, som man kan med for eksempel Telmore, skal du bede om at få en papirs regning udsendt. Det koster ganske vist op mod 40 kr. men det giver dig mulighed for at nærstudere din regning, alt for ofte sniger der sig nemlig mystiske diverse beløb på ens regning og får du den ikke så du kan tjekke den, har du ingen mulighed for at vide om beløbet passer. De 40 kr. kan derfor meget hurtigt været givet godt ud.

Hvorfor du bør tilmelde din regning til PBS

Det er altid en god idé at tilmelde sine regninger til PBS for at sikre at betalingen går som planlagt så du ikke modtager rykkergebyrer som gør din billige mobil dyrere. Husk dog altid at have mulighed for at kunne tjekke regningen, betaler du for meget fordi der er blevet trukket mere end der skulle på din regning kan du altid få et tilgodehavende og er dit abonnement opsagt er teleselskabet forpligtet til at sende dig en check på det resterende beløb.

Derfor er en mobil til 1 kr. ikke altid den billigste.

Som udgangspunkt får du nok svært ved at finde en mobil til under 1 kr. men det er ikke altid selve beløbet du betaler for mobilen der er afgørende for om en mobil er billig, det er mindsteprisen på de seks måneder dit abonnement løber på der afgøre den reelle pris. Det er derfor vi har valgt at skrive denne pris ved siden af hver enkelt mobil så du kan se hvad din mobil reelt vil koste dig over hele forløbet.

Med en mobil til 1 kr. kan du nogle gange risikere at betale et beløb for selve abonnementet som kan være på op til flere hundrede kroner om måneden, tjek derfor altid abonnementsvilkårene for at sikre dig at du får din mobil så billigt som muligt.

Der er nemlig stor forskel på abonnementerne og hos de fleste tele selskaber hvor du får en mobil til 1 kr. er din mindstepris på for eksempel 400 kr. om måneden, men kan disse bruges til forbrug er det en fin handel, betaler du 200 kr. for selve abonnementet og så oveni skal ligge dit forbrug, ja så bliver dine regninger hurtigt skyhøje og din mobil ender med at være meget dyrere end du først troede, tjek derfor altid abonnementsbetingelserne godt igennem inden du bestiller din nye mobil.

Her kan du finde mere information om mobilerne.

Et godt sted at kigge efter information på din kommende mobil er på mobilfabrikantens hjemmeside, du finder herunder links til de selskaber som vi fremviser mobiler fra.

Nokia
Sony Ericsson
Samsung
HTC

Her kan du også finde billige mobiler

Pricerunner.dk - stort udvalg i mobiler.

Bilka.dk - Bilka har lave priser i deres mobilsektion på ældre mobiler.

Markedsføring af Mobiler Online

Til markedsføring af sitet, har vi valgt at benytte os af søgemaskineoptimering, samt Adwords annoncer, og det er sikkert på denne måde du er landet på sitet. Synlighed på Internettet er i dag en vigtig del af markedsføring og vi har derfor valgt at få dette site optimeret til søgemaskiner.