Disse kort accepteres af alle forhandlere og udbydere
.

Nyhedsbrev

Tilmeld & vind den nyeste HTC!

Navn:
E-mail:

Synes godt omringaling.dk on LinkedIn

Oversigten indeholder udvalgte udbydere og forhandlere og skal ikke ses som et fuldt og dækkende billede af markedets tilbud.

Musikmobiler

Musikmobiler er kommet for at blive, det er der vist ingen tvivl om. MP3 afspilleren, Discmanden og andre håndholdte musikenheder er blevet overflødiggjort efter introduktionen af musikmobiler på mobiltelefonmarkedet.

De fleste smartphones er også musikmobiler på samme tid og det gør sig faktisk gældende for de fleste standard mobiltelefoner også. Men der findes stadig modeller, der ikke kan afspille musik og da du sandsynligvis ikke er interesseret i disse, eftersom du er ramt ind på denne side, har vivalgt kun at vise mobiltelefoner der kan afspille musik og gøre det godt, altså musikmobiler. Se hele udvalget nedenfor.

PHONES

Der findes flere musikmobiler, som er designet til at give den bedste lyd muligt, for eksempel kom HTC i år med deres model HTC Mozart, som er måske den absolut mest interressante musikmobil til dato. Mozart kanpræstere at spille lyd i den allerhøjeste kvalitet og det ligger ligesom også i navnet. Men også Sony Ericsson har lavet en lang række musikmobiltelefoner, som alle hedder walkman sammen med et modelnummer. Sony Ericsson udmærkede sig med deres musikmobiler ved at være den første producent der havde et værktøj til at identificere musiksange, kaldet TrackID. Programmet ville optage en kort sekvens og der efter holde den op i mod en enorm sangdatabase hvorfor den så har mulighed for at identificere hvilket nummer der er tale om. Nu til dags kan sådan programmer fås til alle smartphones og det smart, når man samtidig erkædet på en musiktjeneste som f.eks. Itunes, programmet identificerer sangen og bagefter køber man den med det samme igennem Itunes, smart og let!

De fleste musikmobiler kommer med nogle virkeligt godehøretelefoner og det er da også nødvendigt, for det er de færreste musikmobiler, uanset kvalitet, der kan afspille musik på den helt rigtige måde igennem den indbyggede højtaler. Nu til dags er høretelefoner i musikmobiler af samme kvalitet, som dem vi finder på high class eksterne musikafspillere.