Disse kort accepteres af alle forhandlere og udbydere
.

Nyhedsbrev

Tilmeld & vind den nyeste HTC!

Navn:
E-mail:

Synes godt omringaling.dk on LinkedIn

Oversigten indeholder udvalgte udbydere og forhandlere og skal ikke ses som et fuldt og dækkende billede af markedets tilbud.

Smartphones

De sidste par år har vi set en enorm stigning i interessen for smartphones, det er ikke længere kun nørderne der besidder denne slags telefon, smartphones er blevet hver mands eje. Smartphones har ellers eksisteret i efterhånden mange år, Microsoft kom med sin SPV model for snart 10 år siden og den kunne i bund og grund det samme som de smartphones vi benytter i dag kan. Selvfølgelig er der væsentlige forskelle i hvor kraftige nutidens modeller er, sammenlignet med de første smartphones på markedet. Men det ændrer ikke på at det som vi i dag ser som nærmest epokegørende inden for mobiltelefoni, er en efterhånden aldrende teknologi. Dette gør dog ikke smartphones mindre interessante, for en smartphone kan gøre din hver dag langt mere simpel og struktureret.

Nedenfor kan du se udvalget af smartphones på markedet som det ser ud nu.

Nokia

Nokia Pureview 808

Nokia Lumia 900

Nokia Lumia 710

Nokia Lumia 800

Nokia N9

Nokia E7

Nokia E5

Nokia C3

Nokia 7230

Nokia N97 mini

Nokia E72

Nokia C6

Nokia X3-02

Nokia C7

Nokia N8

Nokia C5

Samsung

LG

LG Optimus 3D Max P720

LG Optimus P880 4X HD

LG Optimus 3D

LG Optimus 2X

LG E720 Optimus Chic

LG P500 Optimus One

LG E900 Optimus 7

LG GD880 Mini

LG GS290 Cookie Fresh

LG GT400 Viewty Smile

LG GT540

Andre

Google Nexus S

Motorola Defy

Apple

iPhone 4S

iPhone 4

HTC

HTC Desire C

HTC One S

HTC One V

HTC One X

HTC Sensation XL

HTC Explorer

HTC Rhyme

HTC Sensation XE

HTC Radar

HTC Evo 3D

HTC ChaCha

HTC Wildfire S

HTC Sensation

HTC Desire S

HTC Incredible S

HTC Gratia

HTC 7 Trophy

HTC 7 Mozart

HTC Desire Z

HTC Desire HD

HTC Wildfire

HTC Smart

Sony Ericsson

Sony Ericsson Xperia Acro S

Sony Ericsson Xperia S

Sony Ericsson TXT

Sony Ericsson Xperia Ray

Sony Ericsson ST15i Xperia Mini

Sony Ericsson Xperia Arc

Sony Ericsson Xperia Play R800i

Sony Ericsson Xperia X10 mini Pro

Sony Ericsson X8 (XPeria 8)

Sony Ericsson Vivaz Pro

Samsung

På din smartphone kan du installere massevis af forskellige applikationer, der kan være dig behjælpelig på farten. Du kan høre musik påden, se film og surfe på Internettet. Datatrafiktaksten har heldigvis fulgt med udviklingen og det faktum er selvfølgelig også med til at forøge vores forbrug af smartphones, men prisen er også en vigtig faktor for folk der overvejer at få sig en smartphone. I dag koster datatrafik næsten ingenting og de flesteudbydere har deciderede dataabonnementer, lavet udelukkende til smartphones og tablets. Oftest er der også en vis mængde datatrafik med i et hvert mobilabonnement med respekt for sig selv.

De fleste smartphones kommer med et godt kamera, og så er der samtidigt altid indbygget en musik- og videoafspiller. De nyeste modeller på markedet har kameraer der overgår selv mange af de bedste stand-alone fotografiapparater og har dermed overflødiggjort de store og klodsede apparater. På en smarthpone har du så også mulighed for direkte at sende dit billede afsted i en MMS, Mail, eller dele det over Twitter eller Facebook, noget der ikke lader sig gøre med et almindeligt fotografiapperat. Det smarte ved en smartphone er i sandhed at du har alle dine praktiske og nødvendige værktøjer på dig, altid.